Få jeres kursus i Futurematchs kursus­­katalog

 

Effektiv kursus­­administration

FutureMatch er et højtudviklet internetbaseret kursus­administrations-system som tilgodeser alle niveauer i en organisation. Det tilbyder budget­styring, indkøb og effektiv kursus­afvikling fra søgning til evaluering, både på interne og eksterne kurser.

- Stifter, Nicolai Preisler Kirk

 

FutureMatch tilbyder over 10.000 kurser og har over 70.000 brugere i nogle af Danmarks største og mest videnstunge virksomheder, som anvender systemet.
Kurserne tilbydes fra markedets bedste og mest professionelle udbydere og der kommer daglig flere til. HR afdelingen får et hurtigt overblik og kan selv bestemme hvilke kurser der skal tilbydes organisationen.


Futurematch kan unikt tilbyde det danske kursusmarked en vigtigt strategisk placering og målgruppe på virksomhedernes Intranet. Futurematch har over 100.000 aktive profiler på medarbejdere som søger og booker kurser igennem Futurematch kursusdatabase på virksomhedens eget Intranet.

Når du er en del af Futurematch, er du en del af en ekslusiv base af Danmarks bedste kursus og uddannelsesudbydere.

Vi sørger for at dine kurser bliver set af flere og flere kursussøgende medarbejdere efterhånden som flere og flere bruger Futurematch kursusadministration.

 

Se mere om Futurematch på Futurematch.net

 

futurematch-kurusadministrationssystem