NKP

Stifter Nicolai Preisler Kirk

Effektiv kursus­administration

Kursuszonen er et højtudviklet internetbaseret kursus­administrations-system som tilgodeser alle niveauer i en organisation. Det tilbyder budget­styring, indkøb og effektiv kursus­afvikling fra søgning til evaluering, både på interne og eksterne kurser.

- Stifter, Nicolai Preisler Kirk

 

kursusadministration
 

 

Fordele for hele virksomheden

HR

Få overblik over historik, kompetencer og status – herunder præcise nøgletal om kursus­­aktiviteter og ressourcer til formulering af fremtidige handlings­­planer og HR-strategi.

 

Spar op til 30% på kursusbudgettet

“Nu er alle kurser både interne og eksterne samlet et sted og det giver overblik”

 
 

 

Indkøb

Få overblik over virksomhedens uddannelsesleverandører. Hvordan fordeler forbruget sig pr. leverandør? Hvordan har kvaliteten været? Med Kursuszonen som den eneste kursusadministrationssystem får du live data fra det danske kursusmarked direkte ind i din statistik 24 timer i døgnet.

 

Spar op til 30% på kursusbudgettet

“Du kan se hvordan forbruget fordeler sig på uddannelsesleverandørerne hele næste år”

 

 


Kursuszonen tilbyder over 10.000 kurser og har over 70.000 brugere i nogle af Danmarks største og mest videnstunge virksomheder, som anvender systemet.

Kurserne tilbydes fra markedets bedste og mest professionelle udbydere og der kommer daglig flere til. HR afdelingen får et hurtigt overblik og kan selv bestemme hvilke kurser der skal tilbydes organisationen.


 

 

Leder

Få 100% overblik over afdelingens kompetencer, kursus­forbrug og budget. Det giver et bedre grundlag for budget­lægning, og på baggrund af overblikket over afdelingens humane kapital får lederen bedre grundlag for at kombinere sine teams samt matche opgaverne med den helt rigtige medarbejder.  

Alle kursusbookinger gennemgår et godkendelsesflow som virksomheden sætter op. Så undgår lederen fejlindkøb og overskridelse af afdelingens budget.

checkmark Overblik over kursusmarked
checkmark Interne/eksterne kurser
checkmark Budgetlægning
checkmark Favoritlister
checkmark Kompetence CV
 

Kursusleverandører

og mange flere - Klik her


 

 

Ring til os nu på tlf. 3398 6080

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

 


Med
ar
bej
dere

Med et samlet online overblik over kurser, uddannelser, seminarer og konferencer bliver medarbejderen inspireret, motiveret og inciteret til at udvikle sine kompetencer. Kursuszonen bliver oplevet som medarbejder­pleje og er derfor med til at skabe loyale og tilfredse medarbejdere.

checkmark Kompetence CV
checkmark Favoritlister
checkmark Ansøg direkte hos HR
checkmark Større tilfredshed
 

Brugere af Kursuszonen

Vattenfall
 
 
 
 

Få tilsendt materiale eller bestil et møde

…og hør hvordan du kan få en effektiv eksponering, så dine kurser bliver synlige overfor den rigtige målgruppe. Ring eller skriv til os: 3398 6080